Makina thurjeje pëlhurash, makinë për gjilpërë, makinë thurjeje - Yitai

Xiamen Yitai Industrial Co., Ltd.

Krijoni marka dhe shërbime të klasit botëror.
Është e lehtë për të hapur një biznes, por e vështirë për ta mbajtur atë gjithmonë të hapur.
Mëso më shumë

NE JEMIBOTËROR

Pronari ynë, gjithashtu menaxheri i përgjithshëm, z. Shi, duke investuar ekspertizën e tij mbi 30 vjet kërkime dhe zhvillimi për të përmbushur kërkimin themelor të përdoruesit fundor për makineritë e thurjes së pëlhurave të ngushta më të shpejta dhe më inteligjente, të tilla si tezgjahja e gjilpërave me rripa zinxhir me shpejtësi të lartë të serisë YTA makinë, makinë për gjilpërë me shpejtësi të lartë të serisë YTB, makinë për thurje me grep me shpejtësi të lartë YTB-C e kompjuterizuar me gjilpërë jacquard, makinë për thurje me grep me shpejtësi të lartë të serisë YTW-C…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asfalt_Uzina_harta_3 KinëUkrainëMeksikaArgjentina
Shiko te gjitha
 • 1996

  prodhuesi
  që nga viti 1996
 • 30+

  vite
  Ekspertiza K&Zh
 • 20+

  shtetet
  eksportuar në më shumë se 20 vende
 • 8

  D & B
  Certifikata

ÇfarëNe bejme

Prodhues i makinerive të thurjes së pëlhurave të ngushta

Kontrolli i lëndës së parë

Kontrolli i lëndës së parë: ne mbajmë marrëdhënie shumë të mira me furnizuesit vendas të lëndëve të para.Me një sasi të madhe dhe të qëndrueshme blerjeje, furnitorët garantojnë të na ofrojnë materiale me cilësi të qëndrueshme.Dhe ata caktuan një person i cili VETËM përgjegjës për blerjen dhe dërgimin e materialit tonë për të siguruar cilësi të sigurt.

Kontrolli i cilësisë

Kontrolli i cilësisë: Punëtor me përvojë të plotë për montimin e makinerive në punishte;Ekipi i QC kontrollon pjesët;Dhe çdo makinë e gatshme funksionon 24 orë të paktën para ngarkimit.

Ankesat për cilësinë

ankesat për cilësinë: nëse ndonjë klient bën ankesa për cilësinë, ne do t'ia përcjellim atë ekipit tonë të shërbimit.Ata do të raportojnë drejtpërdrejt te menaxheri i fabrikës sonë.Zakonisht ne do të mbajmë një takim me departamentin e prodhimit, blerjes dhe paketimit në 24 orë, dhe do të përgjigjemi në 48 orë me reagime dhe zgjidhje.

Negocimi

· Negocimi: zakonisht ne kontaktojmë klientët me postë dhe telefon.Ne gjithashtu shkojmë jashtë vendit çdo vit në tregje të ndryshme për të vizituar klientët tanë aktualë.do të takohemi dhe do të flasim ballë për ballë për një kuptim më të mirë.

 • Kontrolli i lëndës së parë

 • Kontrolli i cilësisë

 • Ankesat për cilësinë

 • Negocimi

postë
facebook