Машини за ткаење ткаенини, машина за разбој со игли, машина за плетење - Yitai

Xiamen Yitai Industrial Co., Ltd.

Креирајте брендови и услуги од светска класа.
Лесно е да се отвори бизнис, но тешко е да се одржува секогаш отворен.
Научи повеќе

НИЕ СМЕВО СВЕТОТ

Нашиот сопственик, исто така генерален директор, г-дин Ши, ја инвестира својата експертиза во текот на 30-годишното истражување и развој за да ја исполни основната потрага на крајниот корисник за побрзи и попаметни машини за ткаење тесни ткаенини, како што е разбојот за игла со патент појас со голема брзина од YTA машина, машина за разбој со игли од серијата YTB, YTB-C компјутеризирана машина за разбој со игли со голема брзина, машина за плетење со голема брзина од серијата YTW-C…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Асфалт_Погон_мапа_3 КинаУкраинаМексикоАргентина
Види се
 • 1996 година

  производителот
  од 1996 година
 • 30+

  Години
  Експертиза за истражување и развој
 • 20+

  Земји
  извезени во повеќе од 20 земји
 • 8

  Д и Б
  Сертификат

ШтоНие правиме

Производител на машини за ткаење тесни ткаенини

Контрола на суровини

Контрола на суровини: одржуваме многу добри односи со локалните добавувачи на суровини.Со голема и стабилна набавна количина, добавувачите гарантираат дека ни обезбедуваат стабилен квалитетен материјал.И тие договорија лице кое е одговорно САМО за нашиот материјал за купување и испорака за да обезбедиме безбеден квалитет.

Контрола на квалитет

Контрола на квалитет: Целосно искусен работник за склопување на машините во работилници;КК тим ги проверува деловите;И секоја подготвена машина работи 24 часа барем пред да се вчита.

Жалби за квалитет

поплаки за квалитет: ако некој од клиентите се пожали за квалитет, ние ќе го проследиме до нашиот сервисен тим.Тие ќе се пријават директно до нашиот менаџер на фабриката.Обично ќе одржиме состанок со одделот за производство, набавка и пакување за 24 часа, а ќе одговориме за 48 часа со повратни информации и решение.

Преговарање

· преговарање: обично ги контактираме клиентите по пошта и телефон.Ние, исто така, одиме во странство секоја година на различни пазари за да ги посетиме нашите сегашни клиенти.ќе се сретнеме и ќе разговараме лице в лице за подобро разбирање.

 • Контрола на суровини

 • Контрола на квалитет

 • Жалби за квалитет

 • Преговарање

пошта
Фејсбук